Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Boysi bojkotirali Dinamo, razvili transparent ‘MCOIS’. Što znači ta poruka?

Autor: D.R.

Postavljanje Zorana Mamića za trenera Dinama nikako nije sjelo najglasnijim navijačima kluba.

Oko 300 Bad Blue Boysa je prosvjedovalo prošlog tjedna ispred Maksimira i tražilo povlačenje odluke, no njihov zahtjev sasječen je u startu.

Iz kluba su pozvali sedmoricu njihovih predstavnika na sasatanak, na kojemu su im poručili da Dinamo neće popustiti pred zahtjevima navijača.

Zato se s nestrpljenjem očekivao derbi. Boysi su se ipak pojavili, naravno u manjem broju nego inače, no većinu poluvremena bili su tihi. Osim kad se trebalo izvrijeđati braću Mamić.

Njima je bio upućen transparent ‘MCOIS’ koji je dominirao navijačkom tribinom. Radi se o anagramu za njihovu ‘poštapalicu’ ‘Mamiću, cigane, odlazi iz svetinje’ koju hrvatska policija smatra rasističkom te je u više navrata zbog takvog skandiranja praznila sjevernu maksimirsku tribinu.

No, srećom bo Boyse, nisu je (na vrijeme) shvatili.

Hajduk u sjajnom derbiju srušio prvaka na Maksimiru!




KAKVA JE TO EKIPA? Zoran Mamić u reprezentaciji srpskih zetova, u društvu mu Henry i Schweinsteiger




Autor:D.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.