BOSANCI PONOSNI: ‘Modrića smo tukli čime god smo stigli’

Autor: Dnevno.HR

Najbolji nogometaš današnjice, a ako se nas pita i sutrašnjice, direktor svemira, nogometnog naravno, Luka Modrić, često je u svojim izjavama spominjao da mu je sezona u Zrinjskom iz Mostara bila jedna od najvažnijih u sazrijevanju, valjda se ravnajući onom “što te ne ubije ojača te”. Modrić kaže da je tamošnja Premijerliga iznimno gruba, a u nedavnoj biografiji se prisjetio kako je u Trebinju kod Leotara dobio batine.

“Najgore je bilo u Trebinju, a za nijansu manje u Banjoj Luci i Zenici. Suci jednostavno nisu štitili gostujuće igrače. Dobio sam poprilične batine po nogama. U Trebinju su stradali moji najdraži štitnici s likom Ronalda koje mi je poklonio otac Stipe”, stoji u Modrićevoj knjizi. Sada su se javili iz Leotara i potvrdili da je to sve istina.

“Iskreno, nije on baš mnogo pogriješio. Dobio je tada ‘dobre batine’ od cijele naše obrane. Svakako, sjećam se te utakmice o kojoj se govori, bio je to utakmica Kupa koji smo mi riješili u svoju korist s 1:0. Nešto prije igrali smo u Mostaru i znali smo tko nam dolazi. Modrić je bio mlad, ali se već tada vidjelo da će na kraju izrasti u paklenog igrača. Nismo baš znali da će dogurati do Reala, ali se vidjelo da je vrhunski potencijal”, rekao je bivši branič Leotara Zdravko Šaraba za Glas Srpske te je dodao:

“Znajući kakav je kriterij suđenja, nismo čekali da Modrić primi loptu i okrene se u duel ‘jedan na jedan’, već smo odmah startali  i to maksimalno oštro. Na toj utakmici on je igrao najviše po mojoj strani, tako da smo imali najviše duela. Za svaki slučaj, imao sam uvijek ‘osigurač            ‘ iza leđa, jer smo znali da ga jedan igrač ne može sačuvati. Uz mene, tu su bili još i Gavrilo Čorlija i Ninoslav Milenković, tako da se on na toj utakmici nije naigrao, ali je zato dobio po nogama. Ne mogu se baš sjetiti tko mu je probušio taj kostobran, možda sam to čak bio i ja”, ponosno je konstatirao notorni Šaraba!

Autor:Dnevno.HR
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.