Boris Durlen: Euro u futsalu biti će spektakl

Autor: Ante Junaković

Naša reprezentacija je od listopada prošle godine svakomjesečno imala aktivnosti, odigrali smo 23 utakmice do sada, tako ćemo i nastaviti sve do prvenstva u siječnju. Nadamo se da ćemo se, dakako, plasirati u završno natjecanje u Zagrebu - kazao je direktor hrvatske futsal reprezentacije.

Na prigodnoj konferenciji za novinare na kojoj je zvijezda bio, dakako, Slaven Bilić koji je objavio popis za kvalifikacijske utakmice protiv Malte i Izraela 2. i 6. rujna, Hrvatski nogometni savez počeo je predstavljati jedan veliki sportski događaj kojem će Hrvatska biti domaćin na početku sljedeće godine. Direktor hrvatske futsal reprezentacije Boris Durlen rekao je novosti oko organizacije te europske smotre u “malom nogometu”:

– Hrvatska će biti domaćin Europskog prvenstva u futsalu od 31. siječnja do 12. veljače sljedeće godine. Ceremonijal otvorenja biti će u Splitu, tamo će igrati i hrvatska reprezentacija, a utakmice polufinala i finala igrati će se u Zagrebu. Imali smo sreće u kvalifikacijama jer će u Hrvatsku doći najbolje europske reprezentacije, poput Španjolske, Italije, Rusije i Portugala, još su tu Češka, Azerbajdžan, Turska, Slovenija, Srbija, Rumunjska i Hrvatska. Ždrijeb prvenstva održati će se u zagrebačkom Hypo centru 9. rujna. Domaćini smo velikog nogometnog događanja. Igra se u Zagrebu i Splitu, u Areni i Spalladiumu, u dvije skupine po šest reprezentacija. Naša reprezentacija je od listopada prošle godine svakomjesečno imala aktivnosti, odigrali smo 23 utakmice do sada, tako ćemo i nastaviti sve do prvenstva u siječnju. Nadamo se da ćemo se, dakako, plasirati u završno natjecanje u Zagrebu – kazao je Durlen.

Autor:Ante Junaković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.