Screenshot: Instagram/FC Bayern

BOMBA ZABRINULA EUROPSKE VELIKANE! Bayernu se dogodila nevjerojatna stvar

Autor: I.K.

Bayern je u ranoj fazi nove sezone na terenu krenuo s četiri boda u prva dva kola njemačke 1. Bundeslige i pobjedom nad Borussijom Dortmund u Superkupu (3:1), a nakon gostujućeg slavlja s 12:0 protiv niželigaša Bremera u Kupu Njemačke, stigla je i ozbiljna neugoda na povratku kući.

Ona se dogodila otkrivanjem neeksplodirane borbe u blizini zračne luke u Bremenu prije nego je momčad trebala poletjeti.

Ovu situaciju približio je Bild, otkrivajući da zbog toga Bayernovi igrači i ostatak delegacije koja je bila na ovom gostovanju nisu mogli krenuti prema Münchenu po planu.

Otkriće stiglo kasno prijepodne

Bomba je bila zaostala iz 2. svjetskog rata, a Bild donosi da je bila otkrivena kasno prijepodne, oko 11:30 sati, zbog čega je Bayernova ekipa bila ‘osuđena’ na nekoliko sati čekanja na let.

Bild je približio i detalje o bombi. Otkriva da je teška 500 kilograma i da je američki ratni zaostatak.

Novi problem s letom u istoj godini

Ovo neugodno iznenađenje nije prvo koje se Bayernu ove godine dogodilo s čekanjem na let. Tijekom protekle sezone, kada su trebali krenuti na klupsko Svjetsko prvenstvo u Dohi, trebali su biti strpljivi u berlinskoj zračnoj luci u kojoj su bili nakon gostujuće pobjede nad Herthom.

Tada je let kasnio zbog administrativne pogreške prilikom njegove prijave, približio je Bild u priči o ovoj novoj neugodi igrača i ostatka delegacije europskog klupskog velikana.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.