Boban: Milan je favorit derbija, ali Inter nije bez izgleda

Autor: Totalsport

Diego Forlan je izvanredan igrač, ali da sam trener Intera u nedjelju bih u napad stavio Diega Millita i Giampaola Pazzinija jer su trenutno u boljoj formi, kazao je umirovljeni hrvatski nogometaš.

Osamnaesto kolo talijanske Serije A u nedjelju nam donosi veliki gradski derbi između Milana i Intera. Svoj pogled na “derby della Madonnina” iznio je i bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban…

U komentaru za Sky Sport nekadašnji je veznjak “rossonera” pohvalio trenutnu formu Intera koji se nakon užasnog ulaska u sezonu, pod vodstvom trenera Claudija Ranierija podigao do petog mjesta. Inter je trenutno na pet prvenstvenih pobjeda u nizu, ali Boban ipak malu prednost daje svome bivšem klubu.

– Prognoza derbija? Milan je favorit, ali kako Inter trenutno igra, sve je moguće – kazao je Boban, osvrnuvši se još malo na “nerazzurre”.

– Diego Forlan je izvanredan igrač, ali da sam trener Intera u nedjelju bih u napad stavio Diega Millita i Giampaola Pazzinija jer su trenutno u boljoj formi.

Podsjetimo, Milan je nakon 17 kola na prvom mjestu Serije A s 37 bodova, osam više od petoplasiranog Intera.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.