Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

BJELICA U TRANSU, ZEKIĆ NE MOŽE DOĆI K SEBI: ‘Igrali smo kao da je prijateljska utakmica’

Autor: Željka Orešković

Kad nekom smrkne, drugom svane

Dinamo je u 4. kolu Prve HNL pobijedio Osijek s 2:1 te je momčad iz Maksimira zasjela na prvo mjesto ljestvice, a trenera Nenada Bjelicu obradovala. Trener Zekić, pak, potpuno je suprotnog raspoloženja, razumljivo.

“Zadovoljan sam s tri boda. Možda nije bilo briljantno, ali osjetio se umor kod nekih igrača koji su igrali u utorak. Bitna su tri boda, sad se pripremamo za Young Boyse”, kratko je komentirao Bjelica.

“Osijek u prvom dijelu nije imao ništa, u drugom je složio nekoliko situacija na prekidima, ali imali smo utakmicu pod kontrolom. Nedostajalo je malo snage i svježine, ali nekako smo izgurali protiv Osijeka koji je vrhunska momčad”, istaknuo je Bjelica pa dodao kako Dinamo mora otkloniti neke boljke.

Vrlo brzo okrenuo se sljedećoj utakmici, onoj protiv Young Boysa:

“Ne mogu vam puno reći o Young Boysima, znam ih iz prošle sezone. Iskusni su, imaju vrlo kvalitetnih igrača. Bit će ozbiljna utakmica na vrućem terenu. Bit će bitno i što ćemo i kako ćemo mi.”

Zoran Zekić očajavao je nakon utakmice:

“Nije problem izgubiti u Zagrebu, problem je što nismo bili hrabriji, konkretniji… Napravili smo dvije greške, koje su kažnjene. Ponavljam, nije problem izgubiti, ali ne sviđa mi se način. Prvo poluvrijeme igrali smo na razini prijateljske utakmice”, rekao je Zekić pa otkrio probleme svoje momčadi:




“Nismo se uspjeli nametnuti u vezi, krilni igrači nisu pomagali, ali prvi pas je bio najveći problem. Moram popričati s Gutijem, od Hajduka smo primili gol preko njega, sad opet…”, objasnio je Zekić pa dodao:

“Njihova ideja bila je vidljiva. Razočaran sam, ne porazom, nego moramo pokazati više. Neće nas ovo demoralizirati, ali moramo reagirati bolje. Nije problem izgubiti od Dinama, nije problem izgubiti jednu utakmicu, ali moj krajnji dojam je da nisu svi dali sve od sebe.”

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.