Foto: Ranko Suvar/CROPIX

BJELICA I OSIJEK NA KRIZNOM SASTANKU: Traži se rješenje, evo što se zasad zna

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Nenad Bjelica je na klupi Osijeka u poziciji koja nikad nije bila teža otkako je preklani u rujnu preuzeo momčad. Domaći poraz od Kizilžara i oproštaj od Europe već na prvoj prepreci u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu uzdrmali su klub, no za sada, Bjelica ostaje Osijekov trener.

Nakon sastanka s vodećim ljudima kluba dan poslije europskog oproštaja, Bjelica će voditi momčad u nedjeljnoj domaćoj utakmici protiv Slaven Belupa u trećem kolu prvenstva, kako donosi Germanijak.

Ne bude li preokreta, trener Osječana će se, tako, već sutra suočiti s navijačima koji su poslije poraza od Kizilžara zazivali njegov ostanak.

Teški uvjeti za rastanak

Kako smo pisali, rastanak Osijeka i Bjelice bio bi financijski vrlo kompliciran i za trenera i za klub, ne dođe li do sporazumnog raskida, a za sada, opcija ostanka je bliža.

U međuvremenu, u igru su ušli drugi treneri. U prvom planu je Zoran Zekić, koji će se u nedjeljnom dvoboju u Gradskom vrtu sresti s Osječanima na klupi Slaven Belupa.

Dva udarca u nizu

Osijek će u novom prvenstvenom kolu tražiti podizanje nakon što je unatrag tjedan dana momčad doživjela samo stres. Prvi dio te priče bio je prvenstveni poraz protiv Lokomotive u Zagrebu, nakon kojeg je Bjelica kritizirao igrače, a potom je stigla ružna večer za Osječane protiv Kizilžara, tada s trenerovim riječima kojima je u prvi plan stavio svoju ulogu.

‘Ovo je katastrofalan rezultat, velika sramota za nas, preuzimam odgovornost za ovo što se dogodilo’, rekao je Bjelica nakon poraza u četvrtak navečer.




Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.