Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

BIVŠI VATRENI PREKO NOĆI POBJEGAO IZ HRVATSKE: Nestašni nogometaš sad je u zagrljaju s ljepoticom

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Ne postoji navijač Dinama, a da se ne sjeća on predivne maksimirske večeri kada je na Maksimiru Sammir zaplesao brazilsku sambu. Srušio je tada Malmo i Dinamo odveo na korak do Lige prvaka gdje modri nisu bili 12 godina.

Bio je žrtva preagresivne medijske kampanje Zdravka Mamića koji ga je gurao u Vatrene. Sammir je po svemu to zaslužio da bude među njima, ali medijski o njemu stvorena je loša slika.

Poznat i po svojim provodima, a nedavno je otvoreno rekao da se družio s krivim ljudima i da je sada u mlađim danima bi izlazio, ali ne u toj mjeri. Ipak, nekadašnji kralj noćnog života se u potpunosti smirio.

Novi život

Prošle godine raskinuo je ugovor s Lokomotivom te se vratio u rodni Brazil gdje uživa na suncu i plaži. Neki mediji su pisali da je doslovno “pobjegao preko noći iz Hrvatske”.

“Vidio sam da momčad ne može krenuti nabolje, prema gore, pa sam zaključio da više nema smisla sve to, spakirao sam stvari i pravac Brazil.”, govorio je tada.

Tamo nije sam. S njim je njegova djevojka Gessice Audibert.

 




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jorge Sammir Cruz Campos 🇧🇷🇭🇷 (@sammir)




Bivši Vatreni čestitao je rođendan putem Instagrama: “Od tebe želim samo ono što već imam: tvoju ljubav, tvoje društvo, tvoju privrženost i podršku. I neka ti je sretno, danas i uvijek! Sretan rođendan! Volim te”

Iako ima i naše državljanstvo te je ovdje praktički odrastao izjavio je da želi živjeti u svojoj domovini. Dinamo nije zaboravio pa često putem instagrama objavi nešto vezano za vrijeme igračkih dana u klubu gdje je ostavio najveći trag.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jorge Sammir Cruz Campos 🇧🇷🇭🇷 (@sammir)

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.