Screenshot: Instagram/danijelpranjic32dp i tihanemcic

BIVŠI VATRENI IMA NOVI KLUB: Doveo je i zanimljivu pomoćnicu Tihanu, evo o čemu se radi…

Autor: I.K.

Danijel Pranjić, 40-godišnji nekadašnji hrvatski reprezentativac s 58 odigranih utakmica u dresu Vatrenih, pronašao je novu momčad s kojom je krenuo na posao u svojoj trenerskoj karijeri. Pranjić se na taj posao bacio u Trnju, zagrebačkom klubu koji se bori za pobjede u trećeligaškoj konkurenciji.

Trnje je trenutno na četvrtom mjestu ljestvice u 3. HNL – Središte, a s Pranjićem na klupi očekuje se novi uzlet.

Uz bivšeg Vatrenog, u Trnju će raditi i njegova prva pomoćnica, 33-godišnja trenerica Tihana Nemčić, rođena Križevčanka. Nemčić svoju trenersku karijeru gradi nakon uspješnog igranja futsala, a ostvarila je uspjeh i u akademskoj karijeri, stječući doktorat na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu.

Tandem se već dobro poznaje

Pranjić je na klupu Trnja došao nakon što je radio u Dubravi, u priči u kojoj se razlaz tijekom proteklog ljeta dogodio iznenada. Bivši hrvatski reprezentativac tada je istupio javno, s objavom na Facebooku u kojoj je napisao da mu je po dolasku u Dubravu bila obećana samostalnost u poslu, no to se nije dogodilo.

U toj epizodi, Pranjić je također surađivao s Tihanom Nemčić, a tada je dao svoj pogled i zbog čega se dogodio odlazak. ‘Pošten i kvalitetan rad moje su jedino mjerilo u odlučivanju o ekipi, što je od prvog dana bilo jasno svim dečkima koji su se došli izboriti za svoje mjesto. Nikada me nije i nikada me neće zanimati tko se kako zove i preziva, što i koliko ima igrač ili njegov tata. Teren! Mjesto u ekipi zaslužuje se na terenu, ako si najbolji na toj poziciji, igraš. Ako imaš potencijal da napraviš ozbiljne stvari u nogometu, a trebaš vjeru i podršku trenera, igraš’, napisao je tada, a s takvim pristupom, bacio se na posao u novom klubu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli dp (@danijelpranjic32dp)

Međusobno povjerenje

Suradnja Pranjića i Nemčić nastavlja se u novom klubu, a bivši hrvatski reprezentativac opisao ju je razgovarajući za Sportnews.hr. Uz riječi da je 33-godišnja Križevčanka fantastičan suradnik i puna znanja, kazao je kako je situacija takva da će se dogoditi povijesna stvar za hrvatski nogomet.




‘Koliko je meni poznato ovo će biti prvi put u povijesti Hrvatskog nogometa da će žena biti šef struke jednog kluba zato što ja nemam papir da budem glavni trener. Bit će mi drago da napravimo dobar rezultat i zbog nje’, istaknuo je Pranjić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tihana Nemčić (@tihanemcic)

Jedva čeka posao

Novi izazov koji će donijeti utakmice na klupi Trnja jedva čeka i Tihana Nemčić, ističući da su stigli u ekipu s mladim igračima, dobrom atmosferom i energijom. Trećoj ligi se veseli, dodajući da na svojem novom poslu očekuje zanimljivo natjecanje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tihana Nemčić (@tihanemcic)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tihana Nemčić (@tihanemcic)

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.