BIVŠI TRENER JUVENTUSA O NAJVEĆOJ ZVIJEZDI: Njega uopće nije lako trenirati, on je kao multinacionalna tvrtka

Autor: J.Č

Maurizio Sarri, bivši trener Juventusa, nije bio baš zadovoljna kada je trenirao Juventus, a posebno zbog Cristiana Ronalda.

“Ronalda nije lako trenirati, on je poput multinacionalne tvrtke koja ima svoje interese koje morate uskladiti s onime što je najbolje za klub. Njegova popularnost je iznad kluba, ima više od 200 milijuna pratitelja na društvenim mrežama i to je problem našeg društva. Više se govori o igračima, a sve manje o ekipama. Naravno, ima i pozitivnih strana kada imate njega u momčadi, jer on donosi važne rezultate”, izjavio je Talijan.

Ronaldo se popeo na prvo mjesto kada je u pitanju profit od reklama na Instagramu, a s trona je skinuo američkog glumca Dwaynea “The Rocka” Johnsona. Portugalac ima čak 308 milijuna pratitelja na Instagramu.

Sarri je u lipnju 2019. potpisao na tri godine s Juventusom, ali nakon ispadanja u osmini finala od Lyona, dobio je otkaz. Naslijedio ga je legendarni Andrea Pirlo.

Nije bilo zajedničkog slavlja

“Kada smo osvojili Scudetto uopće nije bilo zajedničkog slavlja, svaki igrač je samostalno otišao na večeru. Imao sam osjećaj kao da se moj rad ne cijeni, da je osvajanje prvenstva lako. Npr., na kraju protekle sezone slavili su osvajanje četvrtog mjesta. Bolje da sam došao godinu dana kasnije”, našalio se Sarri.

Sarri je u lipnju ove godine potpisao za ‘nebesko-plavi’ dio Rima odnosno Lazio.




Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.