Bivši engleski nogometni izbornik McClaren proglašen trenerom godine u Nizozemskoj

Autor: hina

McClaren je prvi stranac koji je dobio tu uglednu nagradu, koja nosi ime po legendarnom treneru Rinusu Michelsu, a uručena mu je u petak na svečanosti u Tilburgu.

Bivši engleski izbornik Steve McClaren, koji je sa Twenteom osvojio naslov nizozemskog prvaka, proglašen je najboljim nogometnim trenerom godine u Nizozemskoj.

McClaren je prvi stranac koji je dobio tu uglednu nagradu, koja nosi ime po legendarnom treneru Rinusu Michelsu, a uručena mu je u petak na svečanosti u Tilburgu. Prošle godine dobitnik nagrade za najboljeg trenera u Nizozemskoj bio je Louis Van Gaal, koji je nakon toga otišao u Bayern.

McClarena je uspjeh sa Twenteom također doveo do boljeg posla, budući da je potpisao dvogodišnji ugovor sa njemačkim Wolfsburgom.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.