Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

BIO JE NAJVEĆI SVJETSKI TALENT, A SADA JE OTPISAN: ‘Hrvatski Messi’ fizički nije spreman za HNL

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Iza Rijeke je katastrofalna polusezona, a nisu ni dobro započeli ni proljetni dio prvenstva. U Gradskom vrtu su odigrali 1:1 protiv Osijeka, a u zadnjoj minuti Osijeku je poništen gol mladog Živkovića.

U proljetni dio sezone ušli su s novim trenerom. Iz prvaka BiH stigao je Sergej Jakirović. Bivši trener Gorice i Zrinjskog u Rijeku je donio jedan potpuni novi duh sa igračima koji njemu odgovaraju.

Pa je tako sastavio popis igrača koji njemu ne odgovaraju tj. koji nisu fizički spremni: Vrančić, Djuričin, Alvarez, Vlasenko te Alen Halilović koji je u Rijeku došao da spasi karijeru, ali bezuspješno.

Svjetski talent

Rijeka je poznata po tome da je spasila mnoge karijere, ali karijeru Halilovića nisu uspjeli. Od samog dolaska bilo je jasno da je daleko od forme, a sada mu je Jakirović rekao da može tražiti novi klub.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Alen Halilovic (@alen_halilovic)

Nije bi ni u zapisniku za Osijek što dovoljno govori koliko novi trener računa na njega. Nekada veliki talent na Kvarner je stigao iz druge engleske lige.




Karijeru je započeo u Dinamo gdje je bio proglašen od strane stranih medija kao jedan od najvećih talenata nas svijetu te najveći u svojoj generaciji. Prozvan je “hrvatskim Messijem”, ali nakon što je otišao u Barcelonu počeo se gubiti te nikada nije pokazao svoj talent.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.