Izvor: Screenshot/YouTube

BIO JE KAPETAN MLADOM RONALDU, A SAD PORUČUJE: ‘Srbija će imati najboljeg napadača!’

Autor: F.F

Legendarni napadač Portugala i Benfice te nekadašnji kapetan reprezentacije, Nuno Gomes, početkom 2000-ih žario je europskim nogometom.

Cristiano Ronaldo je od Gomesa naslijedio kapetansku traku, a legendarni Nuno je gledao kako mladi Ronaldo postaje jedan od najboljih igrača u  povijesti nogometa iz prve ruke.

Sada je otkrio tko će po njemu biti najbolji napadač u Europi.

Osvrnuo se i na utakmicu Srbije i Portugala

U velikom intervjuu za srpski Mondo, Nuno je prokomentirao i nadolazeću, odlučujuću utakmicu kvalifikacija za SP 2022. između Portugala i Srbije:

“Portugal je favorit i tu ulogu žele opravdati na terenu i da osvajanjem prvog mjesta u grupi izbore izravni plasman na Svjetsko prvenstvo. Domaći teren je u ovakvim mečevima odluke velika prednost. Očekujem sjajnu igru obje momčadi i jednu odličnu utakmicu u nedjelju navečer”, započeo je pa dodao kako je Cristiano iznimno bitan za Portugal u ovakvim utakmicama.


Potom se osvrnuo i na napad Srbije, a velike riječi uputio je Fiorentininom Dušanu Vlahoviću:

“Vlahović posjeduje izuzetan potencijal i mislim da će za koju godinu biti jedan od najboljih napadača u Europi. Veoma je mlad i ima puno dobrih osobnosti te mu predviđam sjajnu budućnost”, zaključio je.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.