FOTO: Twitter

BILIĆ PREUZIMA KULTNI ENGLESKI KLUB! Hrvatskog trenera čeka pakleni posao!

Autor: Bruno Herljević

Napokon povratak na veliku scenu! Bivši izbornik Hrvatske, Slaven Bilić, pobijedio je donedavnog trenera Brightona Chrisa Houghtona i aktualnog menadžera Wolfsburga, koji uskoro napušta Wolfsburg, pišu engleski mediji.

Daily Telegraph tvrdi da je Bilić ostavio najbolji dojam u razgovoru s čelnicima WBA-a te da bi početkom sezone trebao preuzeti momčad, a Sky tvrdi da će biti predstavljen idućih nekoliko dana. Nažalost, Bilića čeka pakleni posao jer WBA se nije uspio plasirati u Premiership. Završili su na četvrtome mjestu i išli u doigravanje, ali ih je u prvom krugu izbacila Aston Villa.

Sky navodi kako je Bilić već održao nekoliko sastanaka s upravom kluba te da su konačno pronašli riješenje na obostrano zadovoljstvo u pogledu plaće hrvatskog trenra.

Bilić se na posljednjem poslu nije proslavio, dobio je otkaz u Al-Ittihadu s kojim je imao katastrofalne rezultate, ali Hrvat ima jak renome u Engleskoj još iz igračkih dana, kao i one famozne sezone kada je napravio čudesa s West Hamom.

Sada ga čeka paklena sezona u najtežoj ligi svijeta, Championshipu, a vlasnici imaju samo jednu želju – povratak u najviši rang engleskoga nogometa.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.