Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

BIH ČEKA POLUFINALE DOIGRAVANJA ZA ODLAZAK NA EURO: Pozvana tri HNL-ovca!

Autor: Hina

Bosanskohercegovački izbornik Dušan Bajević objavio je u ponedjeljak popis s imenima trideset nogometaša koji će se 8.listopada na sarajevskoj Grbavici suprostaviti reprezentaciji Sjeverne Irske u polufinalu doigravanja za odlazak na Europsko prvenstvo sljedeće godine.

Uz četiri nova igrača na popisu su trojica nogometaša iz Hrvatske nogometne lige (HNL): Amer Gojak (Dinamo), Darko Todorović (Hajduk)i Stjepan Lončar (Rijeka).

Ukoliko reprezentacija Bosne i Hercegovine dobro odigra protiv Sjeverne Irske, igrat će u finalu doigravanja, opet na domaćem terenu protiv boljeg iz susreta Slovačka – Irska.

Zmajevi će u listopadu odigrati još dvije utakmice u UEFA-inoj Ligi nacija. Tri dana nakon važne utakmice sa Sjevernom Irskom ugostit će izvrsnu reprezentaciju Nizozemske na stadionu Bilino Polje u Zenici, a onda će 14. listopada igrati s Poljskom u gostima.

‘Igramo tri utakmice u sedam dana što će biti jako naporno, čak i ako se nitko ne ozlijedi ili razboli. Zato smo odlučili pozvati trideset nogometaša na pripreme’, objasnio je bosanskohercegovački izbornik.

‘Nadam se da s Bičakčićem (Hoffenheim), koji se ozlijedio u nedjelju protiv Bayerna, nije ništa ozbiljno i da će se on pojaviti na prozivci sljedeći tjedan. Imat ćemo na raspolaganju samo tri dana do susreta sa Sjevernom Irskom i nastojat ćemo najbolje iskorisiti to vrijeme kako bi se pripremili i ostvarili rezultat koji želimo.’




Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.