Photo: Igor Kralj/PIXSELL

BEZOBRAZNI ENGLEZI OBRUŠILI SE NA ČARLIJA! ‘Kupat ćemo ti se u suzama u nedjelju!’

Autor: Željka Orešković

Nisu baš ništa naučili

Baš ništa Englezi nisu naučili nakon utakmice s Hrvatskoj. Prije polufinala nemilosrdno su pljuvali po Hrvatima, podcjenjivali ih i vrijeđali i milio bi čovjek da će sada napokon postati skromni, ali prevario bi se.

Njihov ego bio je ranjen, ali ponovo se napuhnuo nakon izjave Vedrana Ćorluke. Njega su novinari nakon povijesne pobjede dočekali na putu do svlačionice, a on im je samo dobacio “nogomet se ne vraća kući”.

Zapalio je tom izjavom engleske navijače i internetske ratnike koji su ga momentalno napali.

“Gadi mi se. Nadam se da će ih Francuska zgaziti u nedjelju”, “Izjave Modrića, Dalića i Ćorluke uvjerile su me da trebam navijati za Francusku u nedjelju”, “Oduševljeno ćemo se kupati u suzama Modrića, Ćorluke i ostalih igrača Hrvatske nakon finala”, samo su neki od komentara na Twitteru, ali sve ih je poklopio jedan komentator , koji Vedranu čuva leđa:

“Vedranov odgovor bio najbolji mogući koji je mogao dati.”

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.