Foto:Guliverimage

BELGIJA SRETNO I SPRETNO PROTIV KANADE: Ovo nije dobro za Hrvatsku

Autor: Dnevno GIŠ

U drugoj utakmici naše skupine Belgija je sretno i spretno došla do pobjede protiv Kanade 1:0 i tako je zasjela na čelo skupine F.

Kanada se pokazala kao jedna jaka i potentna mlada reprezentacija, koja igra tipični Sjeverno američki nogomet s puno trke, ali im nedostaje završnica, a i sudac im nije bio naklonjen.

Da nije bilo Cortuisa na golu Belgije, Kanade je mogla povesti iz penala u 11.minuti, ali je sjajni Belgijac obranio udarac Daviesa.

Dovoljno za pobjedu

Belgija je povela u 44. minuti protiv zapravo stanja na terenu, u utakmici u kojoj je Kanada stalno stiskala i igrala ofenzivno, ali je odlična lopta Alderweirelda prema Batshuayi, koji zabija pored nemoćnog Borjana riješila utakmicu.

Drugo poluvrijeme ista priča, Kanada rastrčana bolja, ali s Courtoisom na golu i zapravo dosta jalovim Kanađanima u fazi završnice.

Belgija je napravila što je htjela, prva je u Grupi s tri boda, slijede Hrvatska i Maroko s bodom i Kanada bez bodova.




Sljedeća utakmica Vatrenih je baš protiv Kanade u nedjelju od 17 sati.

Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.