Guliver image

BELGIJA SE RASPADA, PITANJE JE HOĆE LI UOPĆE IGRATI? Izbornik poručio: ‘Briga me, radite što hoćete’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Iako je Belgija zemlja poznato po raskolima unutar nje same čini se da je isto zadesilo i njihovu reprezentaciju koja je pred potpunim raspadom uoči ključnog susreta s Hrvatskom.

Nogometna javnost svake sekunde doznaje nove informacije o velikoj drami unutar svlačionice. Nakon što je procurilo da su se De Bruyne i Hazard skoro potukli da između njih nije stao Lukaku.

Sada su belgijski mediji objavili da je Martinez na slobodan dan rekao igračima da rade što žele kako bi se podružili s obitelji, a Martinez se nada da će im to dati novu energiju.

Bijes na De Bruynea

Svjetski mediji prenijeli su vijest da je svlačionica bijesna na to što Hazard van forme igra od prve minute. Ipak, belgijski Standard ima druge informacije.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Kevin De Bruyne (@kevindebruyne)

Navedeni portal tvrdi a su igrači, i to veća skupina njih, potpuno bijesni na ono što je De Bruyne izgovorio nakon Kanade. Par trenutaka prije no što će momčadi Belgije i Maroka krenuti s centra u 2. kolu, Romelu Lukaku i Eden Hazard držali su govor na centru, a De Bruyne je stajao potpuno sam, izvan kruga zagrljenih igrača.




Priča se sada itekako okrenula u odnosu na jutro kada je Hazard bio proglašen krivcem.  Glavni problem je navodno što De Bruynea frustira to što nije napravljena smjena generacije te je zbog toga ekipa jako loša. Hoće li izgladiti odnose do Hrvatske? Ne znamo, ali mi se nadamo pobjedi Vatrenih.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.