BBB SPREMAJU VELIKO IZNENAĐENJE: Znate li o čemu se radi?

Autor: Dnevno

Dinamo večeras u prvoj utakmici grupne faze Lige prvaka dočekuje Atalantu, a najvjerniji navijači spremaju spektakl.

Dinamo od 21h na Maksimiru počinje svoj put u skupini Lige prvaka, a prvi protivnik je talijanska Atalanta. Momčad iz Bergama prvi puta igra u Ligi prvaka, a jasno je kako će imati vatrenu dobrodošlicu u Zagrebu.

Naime, najvjerniji navijači Dinama, Bad Blue Boysi, spremaju veliko iznenađenje, a povodom toga objavili su i upute gledateljima koji stižu na rasprodani stadion. Oglasili su se iz UdrugeDinamo-to smo mi dajući obavijest o tome kada i na koji način gledatelji moraju doći na tribine.

Posebno će biti zanimljivo vidjeti spremljenu koreografiju koja bi trebala biti možda i najbolja otkad je Boysa.

“Jako je važno da se ovo izvede kako treba, a sve najviše ovisi o nama. Na tribini budite najkasnije u 20:00, slušajte upute s razglasa i nemojte praviti avione od letaka koje ćete dobiti na ulazu, previše je truda u ovo sve uloženo da bi propalo zbog nečije zafrkancije!”- piše na njihovoj Facebook stranici.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.