BBB-i Mamićima: Zorane i Zdravko, Sakoman je Slavko!

Autor: dnevno.hr

Mi smo u bojkotu, na tribini sretnih obitelji i dalje nema... jesmo li mi glavni problem?, pitaju se navijači Dinama na transparentu u Ljubljanskoj aveniji. U Novom Zagrebu na transparent su napisali 'Zorane i Zdravko, Sakoman je Slavko'.

Navijači Dinama nastavljaju s protestom protiv uprave kluba. Na raskrižju SR Njemačke i Vatikanske ulice u Novom Zagrebu postavili su transparent s natpisom ‘Zorane i Zdravko, Sakoman je Slavko’. Za neupućene, prof. dr. Slavko Sakoman voditelj je odjela za ovisnosti u KB-u Sestre milosrdnice.

Navijači Dinama objesili su još jedan transparent, na ogradu nadvožnjaka na Ljubljanskoj aveniji. Na njega su napisali: ‘Mi smo u bojkotu, na tribini sretnih obitelji i dalje nema… jesmo li mi glavni problem?’

Istodobno, bojkot utakmica Dinama, ili ‘Obiteljske agencije’ kako ga nazivaju navijači, nepopustljivo se nastavlja.

Udruga navijača pozivamo sve navijače Dinama da se u vrijeme uzvratne utakmice kvalifikacija za Europsku ligu protiv Gyora (četvrtak, 26. kolovoza 2010, od 20.30 sati) umjesto na stadionu u Maksimiru okupe u Društvenom centru bivšeg kina „Mosor“ (Zagreb, Ulica Kralja Zvonimira 63).

– Pokažimo i ovom prilikom našu ustrajnost i odlučnost u suprotstavljanju „onima“ koji su od našeg voljenog kluba stvorili svoju privatnu interesnu „igračku“, nešto što nikada nećemo priznati i prihvatiti kao- Dinamo.

Dokažimo brojnost, zajedništvo i snagu u borbi za čast i ponos našeg Svetog imena i grba, naše Svetinje, kluba kojeg „dotični“ godinama pretvara u primitivno ruglo i sramotu našeg Zagreba i Hrvatske. Pokažimo „njemu i njegovima“ da je- DOSTA! – ističu ujedinjeni Dinamovi navijači.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.