BAVARSKA U IŠČEKIVANJU: Ajaxovo čudo stiže Niki Kovaču, cijena za takvog igrača prava je sitnica!

Autor: Dnevno.hr

Nema igrača iz udarne momčadi Ajaxa, a da nije na listi želja nekog financijski potkovanijeg kluba. Nećemo reći renomiranijeg, jer nisu baš svi takvi jednakoga renomea kakvog u europskim nogometnim okvirima uživa nizozemski velikan.

Jedan od onih koji su u izlogu je i Hakim Ziyech. Marokanac će, možda samo zbog činjenice da mu je već 26 godina koštati nešto manje od “klinaca” poput De Ligta ili van de Beeka.

Moglo bi to idealno poslužiti minhenskom Bayernu koji je već bacio oko na njega. Doduše, Ziyech se s promjenom kluba povezuje već u zadnjih nekoliko prijelaznih rokova, no sad bi i zaista mogao otići.

Dakle, Bayern radi na dovođenju ovog plemenitog veznjaka koji je ove sezone zabio 19 i asistirao za čak 20 pogodaka nizozemske momčadi. Cijena – prava sitnica. Zasad se govori o oko 40 milijuna eura, ali to bi moglo i narasti ako ozbiljnije zagrizu i ostali velikani koji prate Ziyecha.

Bayernu će sljedeće sezone trebati zamjena za dvojicu veterana, Arjena Robbena i Francka Riberyja koji se opraštaju od aktivnog igranja.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.