Foto: Tom Dubravec/CROPIX

‘BARCELONI SU PONUDILI BROZOVIĆA ZA DRUGOG IGRAČA’! Hrvat bi zamijenio legendu, traži se nasljednik

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Marcelo Brozović nakon povratka sa Svjetskog prvenstva u Katru liječi ozljedu lista noge, a jedan veliki klub bi s 30-godišnjim Vatrenim mogao ‘izliječiti’ problem koji se otvara dolazećeg ljeta. Dok Brozović čeka nove nastupe u dresu milanskog Intera, u priču je ušla Barcelona, kako tvrdi španjolski novinar koji dobro poznaje zbivanja u klubu.

Ono što se događa približio je Gerard Romero. Novinar tvrdi da Barcelona želi Brozovića, a Interu za dovođenje iskusnog Vatrenog u zamjenu nudi Francka Kessieja, reprezentativca Obale Bjelokosti.

Kessie je 26-godišnji veznjak koji je u Barcelonu pristigao proteklog ljeta bez odštete iz Milana, bio je slobodan igrač, a po dolasku u dres katalonskog klupskog velikana, ondje igra samo povremeno. Kako je u javnost pustio novinar Romero, sada se otvara mogućnost da ode u Inter, a u suprotnom smjeru išao bi Brozović.

Barceloni treba jaki adut na poziciji defanzivnog veznjaka s obzirom na to da se traži nasljednik Sergija Busquetsa, 34-godišnje legende kluba. Busquetsu na ljeto istječe ugovor, nećkao se oko mogućeg produžetka suradnje, ali nedavno je ipak ‘prelomio’ da će svoj put nastaviti negdje drugdje.

U predbožićnom razdoblju, takvu informaciju donio je Mundo Deportivo.




Kako izgledna Busquetsova buduća destinacija spominje se Inter Miami, a zamjena u Barceloni mogao bi biti četiri godine mlađi hrvatski reprezentativac.

Foto: REUTERS/Jennifer Lorenzini/Guliverimage

Brozovića se s Barcelonom povezivalo i ranije, ali tada bez priče o razmjeni za drugog igrača. Interes je postojao lani, no 30-godišnji defanzivni veznjak Vatrenih i Intera tada je odlučio ostati u milanskom klubu. Prošlog ožujka stavio je potpis na novi ugovor koji traje do ljeta 2026.

U međuvremenu, tijekom ove sezone, Brozović je zbog ozljede zadnje lože u utakmici europske Lige nacija protiv Austrije u Beču izbivao s terena u razdoblju prije SP-a. Nakon što je imao veliku ulogu u hrvatskom dresu na putu do bronce u Katru, sada je ponovno ‘izvan stroja’, s očekivanjem da bi se mogao vratiti u Superkupu protiv gradskog rivala Milana.




Ta utakmica je već jako blizu, igrat će se u srijedu daleko od Italije, u Rijadu u Saudijskoj Arabiji.

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.