Izvor: Instagram/@anderherrera

BAJKA JE TEK POČELA, A VEĆ RASKOL U MOMČADI! Je li ovo znak da jedan od ubojite trojice napušta Pariz?

Autor: F.F

Dolaskom Lionela Messija, PSG je upotpunio jedan od najubojitijih napada u povijesti nogometa. Trojac Neymar, Messi i Mbappe zastrašuje sve trenere, braniče i momčadi na svijetu.

No, već se neko vrijeme priča o nezadovoljstvu najmlađeg od spomenutog trojca. Kylian Mbappe već se neko vrijeme spominje kao pojačanje Real Madrida, a u utrku se navodno uključio i Liverpool.

Mnogi su primijetili kako Mbappe nije bio oduševljen Messijevim dolaskom. Dok su svi s oduševljenjem čestitali te objavljivali slike s Argentincem, Mbappe je bio suzdržan. Svoju šutnju prekinuo je objavom na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kylian Mbappé (@k.mbappe)




Sada se ponovno javila sumnja u njegovo zadovoljstvo

Nakon što su mnogi pomislili kako je Mbappe ipak zadovoljan dolaskom Messija te, kako je i sam predsjednik PSG-a rekao, je uprava napravila sve kako bi bili konkurenti za osvajanje Lige prvaka, pojavila se nova fotografija koja ukazuje na suprotno.

Naime, na Instagramu se pojavila fotografija s 32. rođendana Španjolca Andera Herrere. Na slici je večina prvotimaca PSG-a, no nema Mbappe. Navijačima nije dugo trebalo da primijete taj detalj.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ander Herrera (@anderherrera)

Mbappe još uvijek odugovlači s potpisivanjem novog ugovora, a zbog cijele situacije u subotu je izviždan od strane PSG-ovih navijača.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.