BAD BLUE BOYSI POBROJALI MAMIĆEVE GRIJEHE: ‘Hoćemo izbore’

Autor: J.V.H.

Zdravko Mamić jučer se kasno navečer javio objavom na društvenim mrežama, kojom je gotovo nedvosmisleno poručio da je priča Neneda Bjelice u Dinamu završena.

Tim povodom oglasili su se iz udruge “Dinamo to smo mi”. Situacije s rezanjem plaća u Dinamu očito ih je dirnula, te su odlučili u Mamićevom stilu nabrojiti neke činjenice.

“Igrači i stručni stožer Dinama svojim nastupima od UEFA-inih nagrada u klub su donijeli preko trideset milijuna eura. Bez transfera, ulaznica i marketinga. Samo u 2019. godini. Na to dodajmo Olma, Šunjića i Rrhamanija. Plaćeni su po ugovorima koji nisu antidatirani.

Isto tako zbog aktualne situacije igrači i stručni stožer su pristali na prvotno smanjenje ugovora, da bi uprava bez razgovora to smanjenje jednostrano drastično povećala, ali i odlučila da im neće isplatiti ono što su zaradili.

 

Istovremeno s druge strane:

1. Presuda za 118 milijuna kuna
2. Optužnica za 199,8 milijuna kuna
3. Optužnica za 16,7 milijuna kuna




kojom su Zoran, Mario i Zdravko Mamić skupa s Damirom Vrbanovićem i ostalom svitom oštetili GNK Dinamo Zagreb i proračun Republike Hrvatske.

Ostaje pitanje, jesu li ovo provjerene informacije ili je “agent 007 Franjo Varga” dostavio platne liste i JOPPD obrazac trenera i pomoćnika trenera Dinama?”, napisali su iz udruge Dinamo to smo mi” – stoji u objavi.

MAMIĆ POSLAO ZNAKOVITU PORUKU IZ MEĐUGORJA! Bjelici poručio: ‘Game over’




Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.