Ashley Cole zračnom puškom ranio mladog kolegu

Autor: dnevno.hr

Cole navodno nije znao da je puška napunjena i bio je na malenoj udaljenosti od 21-godišnjeg studenta kada je puška opalila.

Nogometaš Chelsea Ashley Cole ozbiljno je ozlijedio kolegu iz tima, studenta Toma Cowana jer ga je upucao u svlačionici zračnom puškom.

Naime, Ashley je prošle nedjelje na trening donio zračnu pušku .22, koju je potom pokazivao svojim suigračima u svlačionici, slučajno opalio i pogodio Toma koji je u klubu na praksi.

Inače, riječ je o najjačem oružju u Velikoj Britaniji za koje nije potrebno imati dozvolu.

Kako javlja The Sun, Tom je obilno krvario i previjao se od boli, ali medicinsko osoblje kluba pobrinulo se za ozljedu i nije bilo potrebe voditi ga u bolnicu.

Cole navodno nije znao da je puška napunjena i bio je na malenoj udaljenosti od 21-godišnjeg studenta kada je puška opalila.

Colea je uprava kluba ukorila, on se ispričao Tomu, a potom je u utorak odigrao i svih 90 minuta u utakmici protiv Kopenhagena, koja je završila pobjedom od 2:0.




Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.