Arsenal izvukao Barcelonu, Bayern se sastaje s Manchesterom

Autor: Marko

U polufinalu igrati će pobjednici utakmica Inter/CSKA i Arsenal/Barcelona, te Bayern/Manchester i Lyon/Bordeaux.

Na ždrijebu u Nyonu izvučeni su parovi četvrtfinala nogometne Lige prvaka, a vjerojatno najzvučniji susret odigrat će aktualni europski prvak Barcelona i londonski Arsenal. Osim ove reprize finala iz 2006. godine, u četvrtfinalu ćemo vidjeti i francuski sraz između Bordeauxa i Lyona. Prošlogodišnji finalist Manchester United odmjerit će snage s njemačkim Bayernom, dok je talijanski Inter izvukao možda i najlakšeg protivnika moskovski CSKA. Prvi susreti na rasporedu su 30. i 31. ožujka, a uzvrati se igraju 6. i 7. travnja.

U polufinalu sastat će se pobjednici utakmica Inter – CSKA i Arsenal – Barcelona, te Bayern – Manchester i Lyon – Bordeaux. Finale ovogodišnje Lige prvaka održat će se 22. svibnja na stadionu Santiago Barnabeu u Madridu.

PAROVI ČETVRTFINALA:

Barcelona – Arsenal

Manchester United – Bayern München

Bordeaux – Lyon

Inter – CSKA Moskva




Fulham izvukao Wolfsburga, Valencija protiv Atletico Madrida




Svega pola sata nakon što su izvučeni parovi četvrtfinala Lige prvaka, dobili smo i parove u Europskoj ligi. Londonski Fulham, koji je prethodno izbacio Juventusa i Šahtjara, izvukao je aktualnog prvaka Njemačke, ekipu Wolfsburga. Zanimljivo će biti i u Španjolskoj gdje ćemo gledati lokalni derbi između Valencije i Atletica iz Madrida. HSV, našeg Mladena Petrića, odmjerit će snage sa Standardom iz Liega, dok će lisabonska Benfica ugostiti engleski Liverpool.

PAROVI ČETVRTFINALA:

Fulham – Wolfsburg

Standard Liege – HSV

Benfica – Liverpool

Valencija – Atletico Madrid

Prve utakmice na rasporedu su 1. travnja, dok će se uzvrati igrati tjedan dana kasnije.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.