Foto: Tom Dubravec / CROPIX

ARMADA STIŽE U SPLIT: Brod je došao u luku, Split se trese od euforije

Autor: Dnevno.hr/I.L

Pred nama je apsolutni spektakl kojim će završiti jedna od najuzbudljivih sezona u povijesti hrvatskog nogometa. Finalom kupa na Poljudu između Rijeke i Hajduka sezona 21/22 otići će u povijesne knjige.

Navijači su itekako ‘nabrijani’, a navijači Rijeke u Split su stigli brodom. Odmah s broda čeka ih policija nakon čega će ih pod pratnjom odvesti do Poljuda.

Armada je još sinoć brodom krenula iz Rijeke, a u Split su uplovili prije nekoliko minuta njih oko tisuću. Sveukupno očekuje se nešto manje od 3 tisuće navijača Rijeke.

Misa i euforija

Na splitskoj Rivi je postavljena fan zona za sve one koji ne mogu na stadion, a ako dođe do naslova grad će vjerojatno eksplodirati od sreće i euforije.

Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Poljud je raspordan u jedan dan, a finale počinje u 19 sati. Hajduku će ako osvoji ovo biti prvi naslov nakon devet godina, a Rijeka je kup zadnji put osvojila 2020. Zanimljivo obje ekipe su u svojim zadnjim finalima bili bolji od Lokomotive.

Autor:Dnevno.hr/I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.