Foto: GuliverImage/Niall Carson

ARGENTINAC USPOREDIO SRBINA S PELEOM I MARADONOM: ‘Mora da ste ga napili’

Autor: Dnevno GIŠ

Jednako kao i sve europske reprezentacije i Srbija se priprema za svoje nastupe u Ligi nacija gdje će snage odmjeriti u Beogradu protiv Švedske i na gostovanju protiv Norveške.

Danas je izbornik Srbije Dragan Piksi Stojković imao pressicu na kojoj je naglasio kako želi prvo mjesto u svojoj skupini H, no za to mu treba domaća pobjeda protiv Švedske i gostujuća protiv Norveške, ali Piksi misli kako je to izvedivo.

“Fokus je na Švedsku gdje je imperativ pobjeda. Neće biti lako doći do nje. Oni su vrlo dobra ekipa, oni traže revanš za pobjedu našu u Stockholmu. Ali na nama je da kroz dobru igru stignemo do pobjede. Kad bude ta utakmica prošla, onda ćemo razmišljati o Norveškoj. Idemo jednu po jednu, ali Švedska je prioritet svih prioriteta. I nikakva tragedija nije ako ne budemo prvi. Taman posla. Učinit ćemo sve da dođemo do cilja i vjerujem da možemo.”

Kao Pele i Maradona

Prije nekog vremena Beograd je posjetio legendarni Argentinac Gabriel Batistuta, koji je Stojkovića usporedio s Maradonom i Peleom po njegovom umijeću loptanja, a na tu komparaciju Piksi je rekao:

“Mora da ste ga napili. Ako je to rekao preko dana… Ništa. On je jedan od igrača o kom ne treba previše pričati, golgeter koji je plijenio u to doba i samo njegovo ime govori puno toga. Ako je to rekao i kako je rekao, meni ostaje samo da mu se zahvalim, mada moja igračka karijera prestala tamo 2001. godine. Tako da se više i ne sjećam kako sam igrao. Lijepo je čuti, u svakom slučaju”, rekao je Stojković pa se našalio:

“Uvijek je lijepo čuti kad vas hvale, kad vas kritiziraju, onda baš i nije ugodno. Šalim se, zaista snažne riječi i ako mislim da ja nisam bio u tom rangu. Oni su bili nešto izvanserijski, ali prihvaćam te riječi”, izjavio je Piksi.







Autor:Dnevno GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.