Ante Rukavina za dva milijuna eura prelazi u Deportivo iz La Corune!

Autor: G.R.

Španjolski klub u očajničkoj je potrazi za napadačem, a španjolski mediji pišu kako im je prva želja bio napadač Hajduka Ante Vukušić. S obzirom da Hajduk za 'sinjskog dijamanta' traži vrtoglavih 7,5 milijuna eura, Španjolci su se okrenuli prema Rukavini.

Napadač zagrebačkog Dinama Ante Rukavina na korak je od prelaska u španjolski Deportivo. Kako javlja Večernji list Španjolci nude dva milijuna eura za usluge napadača Dinama, a sam Rukavina u subotu će otputovati u Madrid gdje bi trebao dogovoriti detalje transfera s čelnicima kluba iz La Corune.

Španjolski klub u očajničkoj je potrazi za napadačem, a španjolski mediji pišu kako im je prva želja bio napadač Hajduka Ante Vukušić. S obzirom da Hajduk za ‘sinjskog dijamanta’ traži vrtoglavih 7,5 milijuna eura, Španjolci su se okrenuli prema Rukavini.

Autor:G.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.