Photo: Igor Kralj/PIXSELL

AMERIKANCI ‘U BRIZI’: ‘Je li Dalić jednako kvalitetan kao njegovi igrači?’

Autor: Željka Orešković

U njemu vide potencijalan problem?

The New York Times objavio je veliku analizu grupne faze Svjetskog prvenstva u Rusiji, u kojoj su ocijenili kvalitetu i snagu ekipa te procienili koliko daleko mogu dogurati pojedine reprezentacije.

Amerikanci su spomenuli da je ovo peti Mundijal na koji su se Vatreni plasirali.

“Island je u kvalifikacijama bio ispred Hrvatske, ali Hrvatska je u dodatnim kvalifikacijama komforno izbacila Grčku”, piše NY Times te našu reprezentaciju najavljuju kao moguće iznenađenje.

“Kada se ljude pita za dark horsea turnira, mnogi se sjete Hrvatske. Sasvim opravdano, sukladno individualnoj kvaliteti u hrvatskoj ekipi. Ipak, pitanje je je li izbornik Zlatko Dalić jednako kvalitetam kao njegovi izabranici.”

Modrića istaknuli kao zvijezdu

“Realov veznjak srce je i mozak hrvatske reprezentacije. Bude li na svojoj uobičajenoj razini, oni mogu pobijediti svakog”, piše autor, koji predviđa i da je logično očekivati da Hrvatska izbori osmnu finala.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.