Photo: Clive Brunskill/Getty Images

ALLIANZ ARENA ZANIJEMILA: Bayern kiksao protiv autsajdera, navijači šokirani

Autor: Andrija Kačić Karlin

U prvoj utakmici nove sezone njemačkog nogometnog prvenstva prvak Bayern, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, odigralo je 2-2 (1-2) na svom terenu protiv berlinske Herthe, koju od ove sezone vodi hrvatski stručnjak Ante Čović.

Bayern je poveo preko Lewandowskog (24), no Hertha je uspjela preokrenuti s dva gola u samo tri minute koje su postigli Lukebakio (36) i Grujić (39), da bi na konačnih 2-2 poravnao Lewandowski (60-11m) svojim drugim golom postignutim s bijele točke.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, koji je početkom tjedna stigao iz Intera, nije konkurirao za nastup u momčadi Bayerna.

U subotu igraju Bayer – Paderborn 07, Borussia Dortmund – Augsburg, Freiburg – Mainz 05, Wolfsburg – Koeln, Werder – Fortuna i Borussia Moenchengladbach – Schalke 04, dok su u nedjelju na programu utakmice Eintracht Frankfurt – Hoffenheim i Union Berlin – RB Leipzig.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.