Instagram: Mario Mandžukić

Allegri o preporođenom Mandžukiću: ‘Njegova taktička inteligencija je podcijenjena’

Autor: Bruno Herljević

Nakon utakmice trener Allegri komentirao je i Marija Mandžukića, strijelca trećeg gola u utakmici s Genoom i jednog od najhvaljenijih nogometaša njegove momčadi posljednjih tjedana.

Juventus je, očekivano, s 4:0 svladao Genou i pet kola prije kraja ima 11 bodova prednosti pred Romom. Premda rimska momčad ima utakmicu manje, sve je izvjesnije kako će Juve i ove sezone osvojiti Scudetto. Nakon utakmice trener Allegri komentirao je i Marija Mandžukića, strijelca trećeg gola u utakmici s Genoom i jednog od najhvaljenijih nogometaša njegove momčadi posljednjih tjedana.

“Nisam ja napravio remek-djelo od Mandžukića, samo sam ga postavio na tu poziciju. U jednom trenutku sam pomislio kako bi to donijelo svježine na lijevu stranu. Mario je atletski nadaren i zapravo ne znam koliko je točno pretrčao protiv Genoe, ali njegova taktička inteligencija je podcijenjena. On je pravi zgoditak na toj poziciji”, kazao je Allegri.


Mario Mandzukic Goal HD – Juventus 3 – 0 Genoa… by footbalderby

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.