FOTO: YouTube

ALEX FERGUSON BORI SE ZA ŽIVOT! ‘Nisu sigurni hoće li preživjeti’

Autor: Željka Orešković

Stanje je kritično

Nogometni svijet je u šoku, sir Alex Ferguson u subotu je završio u bolnici nakon moždanog udara. Slavni strateg doživio je izljev krvi u mozak u subtu navečer, a u bolnicu je prebačen oko 21 sat te je odmah operiran.

Mancheter United potvrdio je da je operacija dobro prošla, ali da je Ferguson na odjelu intenzivne njege. Naglašavaju kako je najvažnije da je 78-godišnjak preživio noć i izbjegao fatalne posljedice moždanog udara. Njegovi kolege, rivali, igrači i ostali ujedinjeni su u molitvama za njegov oporavak.

Njegova supruga Cathy te sinovi Mark, Darren i Jasnom s njime su u bolnici, a Ferguson je prvo stavljen u induciranu komu, a neki od engleskim medija javljaju kako stanje nije najsjajnije.

“Nisu sigurni hoće li preživjeti, ali pokušavaju biti optimistični i nadati se da će njegov slavni borbeni duh još jednom pobijediti. Nogometni svijet pogođen je jer se sve dogodilo iznenada. Sir Alex bio je u odlično zdravstvenom stanju, pun snage, a onda se dogodio šok”, kazao je izvor blizak obitelji.

 

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.