‘Ako se Mourinho nije mogao nositi s Balotellijem, kako bi to onda ja učinio?’

Autor: Totalsport

Pomislio sam, ako se Jose Mourinho nije mogao nositi s njime, kakve su onda moje šanse? Možda je sreća što nije došlo do njegovog dolaska u moju tadašnju momčad. Nisam siguran da bih bio u stanju nositi se s načinom na koji se on ponaša u Engleskoj, zaključio je Redknapp.

Harry Redknapp, menadžer QPR-a, opisao je situaciju u kojoj je pokušao dovesti Marija Balotellija na White Hart Lane, dok je bio šef struke u Tottenhamu…

– Prije njegovog prelaska u Manchester City, pokušao sam dovesti Balotellija u Tottenham. Razgovarao sam s njegovim bratom i sastao se s njegovim agentom, nakon što više nije bio u planovima Josea Mourinha u Interu. Mi smo ga željeli dovesti na posudbu, ali Inter nije bio zainteresiran – započeo je Redknap, koji je priznao kako mu je na kraju bilo drago što nije došlo do realizacije tog transfera.

– Pomislio sam, ako se Jose Mourinho nije mogao nositi s njime, kakve su onda moje šanse? Možda je sreća što nije došlo do njegovog dolaska u moju tadašnju momčad. Nisam siguran da bih bio u stanju nositi se s načinom na koji se on ponaša u Engleskoj – zaključio je Redknapp.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.