Foto:Guliverimage

ABRAMOVIČ GURA CHELSEA U PROPAST: Rus se vodi onom starom, ‘nakon mene potop’

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š.

Iako su pritisnuti raznim tegobama, nogometaši Chelseaja nalaze se u sve većem problemu gdje će nastaviti karijeru sljedeće sezone.

Naime, Roman Abramovič i dalje čini sve kako bi izvukao novce koje je posudio klubu, a radi se o iznosu od milijardu i 600 milijuna funti, za koje je prvo izjavio kako neće tražiti nazad, no ubrzo se predomislio.

Kako navode mediji iz Velike Britanije, izgleda kako bi mogao propasti dogovor prodaje kluba novim vlasnicima, a ako dođe do toga klub iz Londona mogao bi izgubiti licencu za Premiesrship i preseliti u Championship.

Želi svoje pare

“Postoji prilično ozbiljna zabrinutost u vladi da bi čitav posao mogao propasti i da je Roman Abramovič spreman na kraju pustiti da Chelsea ode u propast”, naveo je jedan izvor iz vlade.

Abramovič ima problem i s time da sav novac od prodaje ide na račun koji je predložila vlada Velike Britanije, kojem Rus ima ograničeni pristup, što njemu naravno ne odgovara, a i s tog računa bila bi uplaćena obećana pomoć Ukrajini.

Jednako tako Abramovič želi povrat već spomenutog duga od Chelseajeve tvrtke Fordstam drugoj tvrtki Camberley International Investments, na što ne žele pristati u vladi Ujedinjenog Kraljevstva.




Autor:Dnevno.hr/G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.