Photo: NK Rijeka

Ništa od brodske invazije na finale Kupa: Iz Armade pobjesnili na nogometni savez!

Autor:

“Malo je reći da smo razočarani pa i tužni te zabrinuti činjenicom da nam je HNS, Armadi, dakle ne sveukupnom navijačkom korpusu Rijeke, dodijelio 196 ulaznica”, rekao je predsjednik KN Armada Dejan Božić za Novi list nakon što im je HNS dodijelio tek 196 ulaznica za finalnu utakmicu Hrvatskog kupa protiv Lokomotive na Šubićevcu u Šibeniku.

Ipak je propala velika fešta i najavljeni bijeli brod za Šibenik na finale Kupa, što su svojedobno izveli 2017. kad su išli na gostovanje u Split u povijesnoj sezoni kad se osvojila  titula prvaka. Sve je već bilo dogovoreno i sa Jadrolinijom ali HNS je stavio rampu malim brojem dodjeljenih ulaznica. Svemu su naravno kumovale mjere protiv epidemije koronavirusa pa je broj od 700- 800 ulaznica za koje su navijači Rijeka pokazali interes, a sam je interes među navijačima Rijeke kako su potvrdili iz Armade bio velik pada u vodu. Stoga će izostati navaljeni spekakularani dolazak u Šibenik na feštu finala Kupa u kojem će Rijeka pokušati obraniit lani osovojen trofej.

ARMADA PONOVNO U BIJELOM BRODU: Na finale Kupa protiv Lokomotive – trajektom

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.