NISMO NI SUMNJALI: Petra Martić izborila polufinale jakog turnira u Dubaiju

Autor: J.V.H.

Najbolja hrvatska tenisačica, a bez problema možemo ustvrditi i trenutačno najstandardniji hrvatski reket Petra Martić, plasirala se u polufinale WTA turnira u Dubaiju pobijedivši 24. igračicu svijeta Estonku Anet Kontaveit s 7:6 (4), 6:1.

Martić (WTA 15.) je nastavila s dobrim igrama u Dubaiju gdje je povezala tri pobjede bez izgubljenoga seta. Protiv Kontaveit je Petra dobila prvi set, u kojem je gubila s 0:2, potom kod 5:6 spasila set-loptu, a u “tie-breaku” nadoknadila zaostatak od 1:3. U drugom setu igra Martić je postala prejaka za Estonku, Dućanka je povela s 3:0 i lako privela meč kraju nakon sat i 43 minute igre, prenosi Sport Klub.

Martić će u polufinalu igrati s 19. igračicom svijeta Kazahstankom Jelenom Ribakovom, koja je u fantastičnoj formi jer je u Dubaiju izbacila i pobjednicu Australian Opena Sofiju Kenin i drugu nositeljicu Čehinju Karolinu Pliškovu.

 




Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.