Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

(VIDEO) NIMALO LAGAN POSAO: Hrvatski sudac morao smirivati kaos koji je nastao u susjedstvu!

Autor: Gordan Šojat

Na jučerašnjoj utakmici petog kola Europske lige između Rome i Young Boysa pravdu je dijelio naš sudac Fran Jović koji ovaj put nije imao nimalo lak zadatak.

Naime, iako je Roma sigurno pobijedila 3:1 golovima Mayorala, Calafiore i Džeke utakmica je obilovala nervozom, ponajprije od strane gostiju iz Švicarske.

Tako je naš sudac morao pokazati dva žuta i jedan izravni crveni karton stoperu gostiju Mohamedu Aliju.

U jednom naizgled normalnom dvoboju za loptu na polovici Joung Boysa uz aut liniju, Mkhitaryan je pratio Alija a ovaj vidno iznerviran upornošću igrača Rome je potonjeg šakom udario u vrat.

Naravno Jović je odmah pokazao direktan crveni karton gostujućem igraču a uspio je spriječiti i veći incident pošto su se u trenu pored igrača našli pripadnici jedne i druge momčadi.

Ovaj nesportski potez će sigurno biti kažnjen i od strane Uefe jer je udarac bio u pravom boksačkom stilu.

Incident s utakmice Roma-Young Boys možete pogledati OVDJE.




Roma je ovom pobjedom osigurala prvo mjesto i siguran prolaz dalje dok će Švicarci u zadnjem kolu igrati za prolaz protiv Cluja koji ima samo dva boda manje.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.