NIKO KOVAČ PREUZIMA BORUSSIJU? U Dortmundu je sve spremno

Autor: J.V.H.

Nakon domaćeg poraza Borussije Dortmund od Bayerna (1:0) šanse žuto-crnih za osvajanje bundesligaške titule svedene su na minimum, a trenerska klupa Luciena Favrea ozbiljno je uzdrmana.  U intervjuu za “Sky Sports” Favre je nakon susreta dao naslutiti da će uskoro napustiti Borussiju koju je preuzeo u ožujku 2018. godine.

“Slušam već mjesecima o tome i znam kako to ide. O svemu ćemo pričati za nekoliko tjedana”, rekao je zagonetno Švicarac , a mnogi su njegovu izjavu protumačili kao da napušta klupu Borussije.

Među njima je i legenda Bayerna i njemačke reprezentacije Lothar Matthaus, koji je  stručni komentator “Sky Sportsa”.

“Čim sam čuo izjavu, pomislio sam: Favre odlazi, a Niko dolazi. To je bila moja prva misao, rekao je Matthaus, aludiravši na Niku Kovača koji se i ranije medijski dovodio u kontekst mogućeg preuzimanja trenerske klupe Borussije

Bivši izbornik reprezentacije Hrvatske, koji je rođen u Berlinu a podrijetlom je iz Livna, bez posla je od studenog prošle godine kada je smijenjen u Bayernu, a vjeruje se da će se vratiti poslu s početkom nove sezone.

“Kovač zna kako se osvajaju titule, dokazao je to u Eintrachtu i Bayernu”, poentirao je Matthaus.

Šest kola prije kraja sezone Borussija za vodećim Bayernom zaostaje velikih sedam bodova, a još ranije je ispala iz Kupa Njemačke. Švicarski trener je od dolaska u Borussiju osvojio tek njemački Superkup 2019. godine, a čelni ljudi kluba žele trofeje, prenose SN.

PRVA PRAVA POSLASTICA NAKON DUGE STANKE: Derbi prvenstva igraju Borussija i Bayern




Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.