Foto: Matija Habljak/PIXSELL

NIJE LAKO KAD SI MALI: Poznati novinar otkrio Dinamovu muku, protiv ovog se teško boriti

Autor: I.K.

Dinamo je u prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige na Maksimiru s 1:0 izgubio od Villarreala, a utakmica koja je donijela odluku golom Gerarda Morena iz penala potkraj prvog poluvremena izazvala je i dosta rasprave o tome je li penal bio dosuđen ispravno.

Podsjetimo, Dinamo je primio gol nakon što je njemački sudac Daniel Siebert procijenio da je igranje rukom Kevina Theophilea u kaznenom prostoru zagrebačkih Plavih bilo namjerno. O tom dodiru se priča, traju razgovori je li Theophile uopće mogao izbjeći dodir rukom nakon što je loptu ubacio Moreno, no nije bilo pomoći.

Pričajući o utakmici, na tu situaciju se nakratko osvrnuo i trener Damir Krznar, a među komentarima, svoje mišljenje je dan poslije Dinamovog poraza imao Viki Ivanović, poznati novinar i komentator u sportskoj redakciji HTV-a.

PSG-u je prošlo, Dinamo je ‘nadrapao’

Ivanović je na Facebooku približio kako izgleda razlika između malih i velikih. PSG spada u skupinu velikih pa mu se dok igra protiv Barcelone ne sudi ruka u 16-ercu, dok za Dinamo nije bilo popusta protiv Villarreala.

Slika i komentar uz nju govore sve.

https://www.facebook.com/ivanovicHRT/posts/303704794457912




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.