Foto: Igor Kralj/PIXSELL

VELIKI POVRATAK NIKE KRANJČARA U HRVATSKI NOGOMET! Nakon Hajduka poznato je kojoj će se ‘momčadi’ priključiti

Autor: I.K.

Nakon što se od hrvatskog klupskog nogometa oprostio 2006. odlaskom iz Hajduka, a za reprezentaciju je posljednji put igrao 2013., Niko Kranjčar mogao bi se vratiti na našu nogometnu scenu u novoj ulozi.

Takvu najavu donose njegove riječi u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju, gdje je otkrio da će povratak biti trenerski.

Po Kranjčarovoj najavi, uskoro će postati dio stručnog stožera hrvatske U19 reprezentacije, koju kao izbornik vodi Josip Šimunić, jedan od njegovih bivših suigrača iz hrvatskog dresa.

Trenerski posao bit će novi korak

Kranjčar je okretanje trenerskom poslu najavio dok je bio u Splitu, prateći utakmicu juniorskih momčadi Hajduka i Dinama koje su se srele u polufinalu Kupa Hrvatske za taj uzrast, s pobjedom Dinama s 3:1 na pomoćnom terenu Poljuda.

Bilo je to uvod u veliki derbi u 1. HNL, u kojem će Hajduk u 18 sati ugostiti Dinamo.

Bez nogometa – ne može

Nakon što je završio karijeru, bivši hrvatski reprezentativac udaljio se od nogometa, ali bez svojeg najdražeg sporta kojem je posvetio puno godina očito ipak ne može.

U javnosti se pojavio nedavno, prilika je bila tužna s obzirom na to da se dogodila na posljednjem ispraćaju njegova legendarnog oca Zlatka, a čini se da bismo Niku ubuduće mogli viđati puno češće.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.