Photo: Profimedia

NIJE BILO LAKO NAĆI RIJEČI: ‘Jako užasna utakmica za nas’

Autor: Ivor Krapac

Hrvatski reprezentativci teško su mogli objasniti što im se dogodilo protiv Argentine, s porazom koji je donio vjerojatni oproštaj od nade da je moguć odlazak u četvrtfinale Svjetskog prvenstva za rukometaše u Egiptu.

Bila je to šokantna večer za Hrvatsku. Protivnici su slavili s 23:19, prestigli su nas na ljestvici prije posljednjeg kola drugog kruga, a nakon takvog raspleta, trebat će nadjačati Dansku u ponedjeljak navečer i nadati se da prije toga Argentinci neće svladati Katar.

Odgovor zbog čega je hrvatska reprezentacija izgledala kako jest nije bilo jednostavno dati. Nakon susreta, svoju prvu reakciju približio je Marko Mamić, a pred kamerama RTL-a je svoje dojmove otkrio i Domagoj Duvnjak.

‘Jedna jako užasna utakmica za nas’, rekao je Duvnjak.

‘Ne znam što bih rekao, kad netko primi 22 gola i zabije 18, ne može dobiti’, dodao je hrvatski kapetan, koji je sa svojim komentarom bio na tragu onoga što je istaknuo i Mamić.

‘Izgledalo je previše kaotično, kao da nas je uhvatila neka nervoza’, zaključio je Duvnjak nakon velikog razočaranja.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.