Foto: Profimedia

NEMA DOBRIH VIJESTI IZ MILANA! Iako nije toliko ozbiljno, Ibrahimović će propustiti važne utakmice

Autor: Gordan Šojat

Loše vijesti dolaze iz Milana za navijače crveno crnih koji su ostali u strahu u 79. minuti derbija protiv Napulja kada se Zlatan Ibrahimović uhvatio za bedro nakon jednog sudara te je uz bolnu grimasu izašao s terena.

Ozljeda prvog napadača Milana odmah je uzburkala duhove pošto Ibro igra u top formi te je prvi strijelac Serie A s 10. golova a Milan nakon dugo vremena je ponovno pretendent na scudetto.

Izgleda kako je pauza zbog korone ipak utjecala na Ibrahimovića pa je ova ozljeda dosta zabrinjavajuća.

Milan je objavio kakvo je stanje Ibrahimovića nakon magnetske rezonance:  “Magnetska rezonanca potvrdila je ozljedu tetive mišića na bedru lijeve noge, zbog koje Zlatan Ibrahimović mora mirovati najmanje deset dana, kada će biti nova kontrola.”

Tako će Zlatan propustiti najmanje dva tjedna u kojima Milan ima važne oglede u Europa Ligi protiv Lillea i Celtica, kao i prvenstvenu utakmicu protiv Fiorentine.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.