Photo: Igor Kralj/PIXSELL

NEĆETE VJEROVATI TKO JE MVP SERIE A! Ronaldo će puknuti od bijesa

Autor: G.I.Š.

Serie A po sustavu patentiranom 2010. godine, a u koji se uračunavaju sve igrane utakmice prvenstva, Kupa i Superkupa, odlučuje o MVP-ju lige.

Po statističkim podacima i izračunima, ove je godine ta prestižna nagrada otišla u ruke Juventusovu Paulu Dybali.

Izvršni direktor Serie A Luigi De Siervo rekao je: “Izračunavanje kvalitete igre bazirano je na službenim statističkim pokazateljima Serie A koji predstavljaju objektivan znanstveni evaluacijski kriterij za proglašavanje najboljih. Ova je godina bila posebna zbog zgusnutog rasporeda odigravanja utakmica u završnici, ali svi nagrađeni igrači uspjeli su pokazati svoj talent u svim utakmicama u kojima su igrali”.

Osim Dybale koji je proglašen MVP-jem lige, najboljim vratarom proglašen je Juventusov Wojciech Szczesny, najbolji obrambeni igrač je stoper Intera Stefan de Vrij, najbolji veznjak je kapetan Atalante Alejandro Gomez, najbolji napadač je prvi strijelac lige Ciro Immobile iz Lazija, dok je najbolji mladi igrač krilo Parme Dejan Kuluševski.

Znajući kako Ronaldo reagira na suigrače kada osvoje neku nagradu, a ne on, možemo zamisliti njegovu reakciju kada je doznao ovu vijest.

PAO DOGOVOR: United dovodi pojačanje za 120 milijuna eura!




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.