Foto: Profimedia

NEĆE SE IGRATI! Nevolja im pokvarila raspoloženje nakon pobjede

Autor: HINA/GIŠ

Utakmica 11. kola Premier lige između Aston Ville i Newcastlea, koja se trebala igrati u petak, odgođena je zbog više slučajeva zaraze koronavirusom u redovima Newcastlea.

 Proboj koronavirusa dogodio se nakon utakmice prošlog petka u kojoj je Newcastle u gostima svladao Crystal Palace s 2-0. U nedjelju su nogometaši Newcastlea trebali imati trening, ali ga je trener Steve Bruce otkazao jer su četvorica igrača bila pozitivna na covid-19. Nakon toga igrači su ponovno testirani i u ponedjeljak su rezultati testova pokazali da ima još zaraženih igrača.

 Zbog toga je Newcastle zatvorio svoj trening centar, a igrači i stručni stožer nalaze se u svojim domovima u samoizolaciji.

 Zahtjev za odgodom utakmice predao je Newcastle, a vodstvo Premier lige ga je odobrilo. Ovo je prva utakmica Premier lige koja je odgođena zbog koronavirusa nakon nastavka natjecanja sredinom lipnja. Da bi utakmica Premier lige bila odgođena mora biti zaraženo 14 igrača. No, ako momčad ima na raspolaganju 14 zdravih igrača (11 plus 3 zamjene) utakmica može biti odigrana.

Novi datum odigravanja utakmice bit će objavljen naknadno.

Autor:HINA/GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.