Guliver image

‘NE GOSPODO, JA SAM HRVAT, A NE TALIJAN!’: Tudor jasno dao do znanja svojim ‘neznalicama’

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Možda mu ne ide u Ligi prvaka, ali Igor Tudor stoji u prvenstvu s Marseilleom – nikad bolje!

Statističari su izračunali da nikad prije nije taj klub otvorio sezonu tako uvjerljivo, tako visoko. Pa na samom je tronu s PSG-om.

Tudor se otvoreno požalio na težak ritam igranja dvije utakmice tjedno, ali ni njegov nedjeljni suparnik nije u drugačijoj situaciji. Rennes nastupa u skupinama Europske lige i to je novi izazov za Tudora u Francuskoj.

Motiviran je jako

“Momčad je u dobrom psihološkom stanju, a u elitnom europskom natjecanju za uspjehe su potrebna savršena izdanja uz dozu sreće. Moji igrači su motivirani, Rennes je naša posljednja utakmica u ovom ciklusu koji želimo završiti u stilu.”, najavio je utakmicu Tudor za francuske medije i dodaje:

“Želimo pobjedu pred našim navijačima i ostati tamo gdje jesmo, na prvom mjestu”, naglasio je Tudor.

Guliver image

Novinari su mu uletjeli s tezom da “dolazi iz talijanske nogometne kulture” poznatoj po strogoj taktičkoj disciplini…

“Ne, gospodo, ja nisam Talijan, ja sam Hrvat!”, rekao je i nastavio:




“Stavljanje talijanskog, španjolskog, francuskog nogometa u ladice, pa to ne postoji. Godina je 2022. i možemo pričati samo o posebnostima pojedinih trenera, ne o kulturnim stilovima država. Kvaliteta trenera je da shvati što iz svojeg nogometa može prebaciti igračima koje ima na raspolaganju.”, dodaje.

Lovro Majer jedan je od ključnih igrača Rennesa. Bit će sigurno jako zanimljivo…




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.