FOTO: ClutchPoints

NBA LIGA: Šarić nanio prvi poraz svojem bivšem klubu, Hezonja solidan

Autor: Mario Lacković

Noćas je odigrano 6 utakmica NBA lige.

Phoenix Sunsi našeg Darija Šarića su na domaćem parketu slavili protiv do tada neporaženih Philadelphia 76-ersa, 114:109. Sixersi su na poluvremenu imali prednost 61:55, no Sunsi u drugom poluvremenu dodaju gas, pa tako treću dionicu završavaju rezultatom 26:21, a četvrtu 33:27 i odnose svoju već petu pobjedu na startu nove sezone. Tako su zasjeli na drugo mjesto Zapadne konferencije. Najbolji pojedinac kod Sunsa bio je Devin Booker s 40 koševa, dok je Philadelphiju predvodio Al Horford s 32 postignuta koša. Dario Šarić upisao je 5 koševa i šest skokova.

Bivši NBA prvaci Golden State Warriorsi upisali su drugu pobjedu ove sezone. Pao je Portland našeg Maria Hezonje sa 127:118. Warriorsi su igrali  bez one poznate prve postave, ali su zato ostali igrači ‘potegnuli’. 6 igrača je upisalo dvoznamenkasti učinak, a predvodio ih je Eric Paschall s 34 poena i 13 skokova. Damian Lillard zabio je 39 koševa za Blazerse, dok je Mario Hezonja zabio 11 koševa i ulovio pet skokova za 25 minuta. Bio je to četvrti poraz Portlanda u prvih sedam utakmica sezone.

Milwaukee Bucksi za koje igra naš Dragan Bender lako su se obračunali s Minnesota Timberwolvesima. Završilo je 134:106, a briljirao je MVP NBA lige Giannis Antetokounmpo s 34 poena i 15 skokova, Khris Middleton dao je 26, dok je Eric Bledsoe ubacio 22 poena. Bender nije bio u sastavu Bucksa za ovu utakmicu.




OSTALI REZULTATI:

WASHINGTON – DETROIT 115:99

BROOKLYN – NEW ORLEANS 135:125

MEMPHIS – HOUSTON 100:107

Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.