Photo: Screenshoot

(VIDEO) ‘UBIJ SRBINA!’ Pripadnici BBB-a usred Kijeva s Ukrajincima pjevali protiv Srba i raspirili vatru

Autor: Dnevno.hr

Navijačke snage dvaju Dinama, zagrebačkog i kijevskog, opet su bile udružene. Dio pripadnika Bad Blue Boysa ove je subote bio u Kijevu, gdje je tamošnji Dinamo igrao prvenstvenu utakmicu protiv Zorije.

Na društvenim mrežama osvanuo je video na kojem se jasno vidi istaknuta hrvatska zastava na tribinama stadiona. Oko nje su bili Hrvati kojima se cijela navijačka tribina “odužila” na dolasku. Počeli su Ukrajinci zajedno pjesmu s Hrvatima u kojoj su glavnu ulogu imali Srbi.

Na snimci se vidi kako vođa navijanja pozdravlja goste iz Hrvatske, koji se zatim dižu na ogradu na kojoj je bila postavljena hrvatska zastava.

”Obavještavam vas kako su došli momci iz Hrvatske, navijači Dinama iz Zagreba. Došli su kako bi nas podržali da se suprotstavimo ovim kurvama. Ako ne znate, oni su jako dobri prijatelji sa Srbima. Molim vas, podržite me i ponovite za mnom: ‘Ubij Srbina”’, rekao je vođa navijača kijevskog Dinama, prenosi Sputnjik.

U tom je trenutku cijela tribina počela skandirati isto. Zapalili su i baklje, svi su skakali i uzvikivali protiv Srba.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.