Foto: Tom Dubravec / CROPIX

(VIDEO) TORCIDA PROVOCIRALA SRBE NA MALTI! ‘Sakrili se Grobari u rupe…’ orilo se iz kortea prije utakmice

Autor: Dnevno.hr

Nogometaši Hajduka u utorak su odigrali svoj prvi službeni susret u novoj sezoni. Gostovanje na Malti u sklopu prvog pretkola kvalifikacija za Europsku ligu okončano je pobjedom Bilih od 2:0, čime je osiguran vrlo povoljan rezultat prije uzvrata koji će se u četvrtak odigrati na Poljudu.

Na terenu je, unatoč paklenoj vrućini i vrlo teškim uvjetima za igru, sve prošlo u redu, a navijači, kojih je na Malti bilo par stotina, nisu napravili incident. Malta je inače “omiljeno” mjesto hrvatskim huliganima koji su tamo već nekoliko puta svašta radili…

Uoči utakmice na nekim su se kanalima društvenih mreža počele pojavljivati vijesti kako bi moglo doći do sukoba Torcide i Grobara, navijača beogradskog Partizana koji na Malti, iz nekog samo njima znanog razloga, imaju vrlo jako uporište. Nove informacije govore da se Torcida navodno “nudila” Grobarima, da su bili spremni na nerede ali da Grobara jednostavno nije bilo…

Nisu se dakle, splitski huligani imali s kime potući, ali su zato u dva kratka videozapisa opisali svoju maltešku avanturu. Na jednom videu vidi se korteo kako prolazi gradom, a ljudi u njemu pjevaju “Evo zore, evo dana – evo splitskih huligana.”

Na drugom videu pjesma ide ovako: “Mi Hrvati ne pijemo vina, samo krvi četnika iz Knina”, uz opis videa “Sakrili se mali Grobari u rupe”.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.