FOTO: Twitter

(VIDEO) SUZE ĆE VAM KRENUTI: Pogledajte slavlje slabovidnog navijača, nakon što mu je rođak opisao prekrasan Salahov gol

Autor: Željka Orešković

Društvene mreže ponekad znaju biti okrutne, ali postoje trenuci kada su baš lijepo mjesto. To se dogodilo kada je na Twitteru osvanula snimka s Anfielda, točnije s utakmice Liverpoola i Napolija, na kojoj je glavni akter slabovidni navijač.

Naime, njemu je rođak opisao Salahovu akciju i gol i teško je opisati koliko ga je to razveselilo. Najbolje da pogledate sami.

Da stvar bude još bolja i on se javio u komentarima, njegovo ime je Mike i kako sam kaže, “vidi vrlo malo, ali ne baš dobro”.





Mike i njegov rođak nisu ni znali da ih je kamera snimila, a twitterašima se zahvalio na svim lijepim komentarima.




“Prekrasna igra”, “Ovo baš dira u srce”, “Ovo mi je vratilo vjeru u čovječanstvo”, pišu navijači na Twitteru i pritom se ne radi samo o onima koji podržavaju Liverpool.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.